Agriturismo Diacceroni

TOSCANE - ITALIE
 • Agri Diacceroni bijgebouw
 • Zwembad Agri Diacceroni bijgebouw, Toscane
 • Zwembad Agri Diacceroni bijgebouw, Toscane
 • Uitzicht Agri Diacceroni, Toscane
 • Uitzicht Agri Diaccerroni
 • Zwembad Agri Diacceroni bijgebouw, Toscane
 • Speeltuin Agri Diacceroni, toscane
 • Agri Diacceroni hoofdgebouw
 • Zwembad Agri Diacceroni bijgebouw, Toscane
 • Agri Diacceroni uitzicht, Toscane
 • Bijgebouw Agri Diacceroni, Toscane
 • Agri Diacceroni, Toscane

Agriturismo Diacceroni

Agriturismo Diacceroni in Toscane is een heerlijke plek om te verblijven. Hier zal het je aan niets tekort komen. Het is een prima uitgangspunt om het mooie Toscane te ontdekken. Het vakantiepark bestaat uit 4 verschillende complexen met Diacceroni als middelpunt. Op ieder complex zijn ruime appartementen en is een privé-zwembad. Naast de welkomstavond wordt er wekelijks een pizza- en pastaparty georganiseerd. Op deze avonden is het eten inbegrepen voor alle gasten, alleen de drankjes moeten worden afgerekend.

ACCOMMODATIE Agriturismo Diacceroni
BESTEMMING Volterra – Toscane – Italië
PLUSPUNTEN Kinderzwembad – Speelplaats – Babyfoons – Restaurant
KAMERTYPES B&B – appartementen voor 2, 4, 6 of 8 personen

Activiteiten Agriturismo Diacceroni

Een agriturismo moet officieel een ‘nog in werking zijnde boerderij’ zijn. Bij agriturismo Diaccerino verbouwen ze voornamelijk tarwe, olijven en druiven en er is een paardrijschool waar je kunt leren paardrijden of buitenritten kunt maken. Diacceroni is een familiebedrijf wat geleid wordt door Massimo en zijn gezin. Het is opgericht door zijn moeder en inmiddels uitgegroeid tot een accommodatie waar in totaal zo’n 300 mensen kunnen verblijven. Op het hoofdterrein bevindt zich een B&B en verschillende appartementen en daarnaast zijn er nog 3 andere terreinen met appartementen. Alle terreinen hebben een zwembad en speeltuin en vaak lopen er dieren rond zoals paarden en varkens.

Kindvriendelijke accommodatie

Als ze ergens snappen dat als de kinderen zich vermaken, de ouders dat ook doen, dan is het hier wel. Drie keer in de week is er op de hoofdlocatie de mogelijkheid om mee te eten en dan staat er een springkussen voor de kinderen. Daarnaast heeft iedere locatie een speeltuin en privé-zwembad. Ook de dieren die overal rondlopen zijn enorm leuk voor de kinderen. Op maandag kunnen ze zelfs helpen met het borstelen van de pony`s. Ook kunnen de wat oudere kinderen paardrijles krijgen of meegaan met een buitenrit. Voor dat laatste is enige ervaring wel vereist.

Om de meest voordelige prijs voor je te berekenen kun je ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Agriturismo Diacceroni”

Of

Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

Zoek een reis

Vind jouw droomreis!