Invisa Figueral Resort Ibiza kinderzwembad

Top 5 kindvriendelijke hotels op Ibiza

17 mei 2018
Blog

Ibiza is al jaren een populaire bestemming bij Nederlanders en als je er eenmaal bent geweest snap je waarom. Er hangt een positieve vibe op het eiland waar je enorm veel energie van krijgt. Buiten dat is het er vaak mooi weer en is het slechts 2,5 uur vliegen. Wees wel gewaarschuwd; als je er eenmaal een keer bent geweest wil je er vast en zeker terug! Als je met kinderen op vakantie gaat dan zoek je waarschijnlijk kindvriendelijke hotels op Ibiza.

Toen het idee rondom ReisgraagKids meer vorm kreeg was dit de eerste bestemming waar ik me helemaal in heb verdiept. Ik had namelijk al aardig wat vragen gehad van ouders die er met hun kinderen wilden verblijven en niet wisten waar ze dan moesten overnachten. Want je wilt met je kids niet in het drukke uitgaanscentrum zitten en op een plek verblijven waar je je echt welkom voelt. Ibiza is namelijk echt veel meer dan party-eiland waar het zo om bekend staat. Je kunt er met jonge en oudere kinderen een hele fijne tijd beleven!

Top 5 kindvriendelijke hotels op Ibiza

We hebben inmiddels aardig wat accommodaties op het eiland in ons aanbod maar dit is mijn persoonlijke top 5 kindvriendelijke hotels op Ibiza (in willekeurige volgorde):

Villas S`Argamassa – Santa Eulalia

Dit is geen goedkope accommodatie maar je krijgt er wel wat voor terug! Alle villa`s hebben een privé-zwembad maar je loopt ook in slechts 1 minuut naar het strand. En voor de bekende club Nikki Beach hoef je slechts 400 meter te lopen. De 15 vakantiewoningen bevinden zich op een villacomplex en elke villa heeft naast een privé-zwembad een mooi ingerichte woonkamer, 3 slaapkamers en 3 badkamers. Ze zijn dus geschikt voor 6 personen. Ook een goed uitgeruste keuken met koelkast, magnetron en een koffiezetapparaat ontbreekt hier niet. Alle villa`s zijn recent gerenoveerd in de typische ibicenca-stijl. In de S’Argamassa Bar kun je originele tapas, fusion salades, sandwiches en hamburgers te proeven. Er is tevens een speeltuin voor de kinderen.

Villas SArgamassa

Invisa Figueral Resort – Playa de Figueral

In dit 3* hotel aan de oostkust van Ibiza hoef je je geen moment te vervelen. Invisa Figueral Resort bestaat uit twee gedeelten: Club Cala Blanca (aan het strand) en Club Cala Verde (meer landinwaarts). Invisa Figueral Resort bevindt zich direct aan een van de meest kindvriendelijke stranden van Ibiza, waar het ondiepe water perfect is voor kinderen. Je kunt bij Invisa Figueral Resort verblijven op basis van logies en ontbijt, halfpension, volpension en all inclusive. Voor de kinderen vind je er het waterpark The Pirate Island met glijbanen en fonteinen. Ook kunnen ze klimmen en klauteren in Adventure Playground, waar altijd toezicht is van het animatieteam. De miniclub is er voor kinderen van verschillende leeftijdsgroepen (3 t/m 12 jaar).

Hotel Club Portinatx – Portinatx

Hotel Club Portinatx is een prachtig complex in het noorden van Ibiza. Hier kan ieder gezinslid zich vermaken tijdens de sportactiviteiten, aan het zwembad of in de minidisco. Je kunt in Hotel Club Portinatx  op basis van all inclusive verblijven. Inbegrepen is dan: ontbijt, lunch, snacks en buffetdiner. Ook koffie en thee, frisdranken, bier en lokale alcoholische drankjes (10:00-00:00 uur) horen hierbij. Bij deze accommodatie staat sport en ontspanning centraal. Zo kun je naar de tennisbaan en zijn tennisrackets en -ballen inbegrepen. Ook volleybal, voetbal, basketbal, aerobics, kano, windsurfen, tafeltennis, darts, jeu de boules en boogschieten kun je hier beoefenen.

Hotel Club Portinatx zwembad

Globales Montemar – Cala Llonga

Het appartementencomplex Globales Montemar in Cala Llonga (Ibiza) is erg geliefd bij Nederlandse gezinnen en ik snap waarom. Je verblijft hier in een mooi appartement op basis van all inclusive en op loopafstand van het strand. Er is een kinderbad, een speeltuin en er worden verschillende activiteiten georganiseerd door het enthousiaste animatieteam. Je kunt hier kiezen uit verschillende kamertypes zoals een 3-kamerappartement voor 6 personen of een 2-persoonskamer Familie Suite voor 4 personen.

Globales Montemar complex

Aparthotel Tropic Garden – Santa Eulalia

Hoewel de accommodatie zich op Ibiza bevindt ligt dit aparthotel niet in het feestgedruis. Wel ligt het dicht bij het centrum van het gezellige en authentieke Santa Eulalia. Voor de kinderen is er in aparthotel Tropic Garden een kinderzwembad, speeltuin, miniclub en zelfs een kinderbuffet in het restaurant. Ook is er in de vakantieperiodes leuke animatie aanwezig in het hotel. Het aparthotel ligt op korte afstand van een van de beste stranden van Ibiza voor families (Cala Llenya). Je kunt in het hotel verblijven op basis van logies/ontbijt, halfpension en all inclusive.

Aparthotel Tropic Garden - Ibiza

Offerte Ibiza
Wil jij graag naar Ibiza? Geef ons je wensen door en wij maken een vrijblijvende offerte voor je. Geef aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat ook graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto en verzekeringen voor je regelen als je dat wilt.

 ReisgraagKids – 0486-412199 – info@reisgraagkids.nl

Geef een reactie