Mauritius is een tropisch eiland. Dat is aan alles te voelen, te ruiken en te zien! Bij aankomst op de luchthaven voelt de temperatuur als een warme deken. En niet alleen de temperatuur is een reden om dit eiland te ontdekken. Mauritius is namelijk veel meer dan zon, zee en strand. Het is een enorm groen eiland met verschillende natuurparken om te ontdekken. Rondom het eiland kun je duiken, snorkelen en op zoek naar walvissen en dolfijnen. Ondanks dat het een eind (12 uur) vliegen is vind ik het een heerlijk eiland om samen met de kinderen te ontdekken! Er zijn verschillende kindvriendelijke resorts en de lokale bevolking is gek op kinderen.

Waarom op vakantie naar Mauritius met kinderen?

Of je nou iets te vieren hebt of je gezin een luxe vakantie cadeau wilt doen, dit eiland leent zich er prima voor! Mauritius is geen goedkope vakantiebestemming, maar wordt wel steeds meer bereikbaar. Het eiland is niet alleen meer voor de ‘happy few’. Het is hip en trendy, ultra luxe en een droomparadijs! En ja daar hoort een prijskaartje bij, maar die is niet meer zo hoog als jaren geleden. Naar Mauritius ga je op vakantie als je wilt genieten van het tropische weer, de prachtige stranden met het helderblauwe water en dit wilt afwisselen met een dagje actief doen. Ideaal is dat er slechts 2 uur tijdsverschil is, geen last van een jetlag dus! Kleine kinderen worden in veel resorts behandeld als prinsjes/prinsesjes en de grote kinderen vermaken zich in de teenclub of met het watersporten.

Accommodaties van ReisgraagKids op Mauritius

Op Mauritius hebben wij de meest kindvriendelijke resorts voor je uitgezocht. Al deze resorts hebben hun eigen unieke kenmerken maar allemaal zijn ze ideaal voor een gezinsvakantie! Op dit tropische eiland beleef je een droomvakantie.