Dubai is één van de 7 Verenigde Arabische Amiraten en ligt aan de Perzische Golf. Iedereen heeft weleens van Dubai gehoord, terwijl het Emiraat niet zo heel groot is. Het past ongeveer 10x in Nederland en is kleiner dan de provincie Noord-Brabant. Dubai; you love it or you hate it. Het is over-de-top, extreem en overweldigend. Maar ook slechts 6 uur vliegen, een warm klimaat en veel leuke activiteiten om te doen met de kinderen! Wat dacht je bijvoorbeeld van Legoland Waterpark of een bezoek aan het hoogste gebouw ter wereld (Burj Khalifa). Dubai moet je zien om het te kunnen geloven. Recordbrekende architectuur naast traditionele wijken en kunstmatige eilanden langs de kust.

Waarom naar Dubai met kinderen?

Zoals al gezegd zijn er veel leuke activiteiten om te doen met de kinderen. Daarnaast is de bevolking ontzettend kindvriendelijk en zijn er veel accommodaties waar de kinderen meer dan welkom zijn!

Accommodaties van ReisgraagKids in Dubai

In deze emiraat kun je in het oude centrum verblijven en op de eilanden voor de kust. Wij hebben een selectie gemaakt van de fijnste accommodaties om met het hele gezin te verblijven. Heb je zelf geen tijd of zin om de meest geschikte accommodatie uit te zoeken? Mail ons dan je wensen (info@reisgraagkids.nl) en wij maken een gratis offerte voor je!

Sheraton Jumeirah Beach

Sheraton Jumeirah Beach Resort is een luxe resort aan Jumeirah Beach. Door de ideale ligging beleef je hier de perfecte combinatie van stad en strand.

Rixos the Palm Dubai

In het luxe Rixos the Palm Dubai zullen de kinderen zich geen moment vervelen, zoveel keuze aan sportfaciliteiten heb je er!

Madinat Jumeirah

Het exclusieve vakantiecomplex Madinat Jumeirah is volledig omgetoverd tot een Oriëntaals dorp en ligt aan een mooi privé-strand.