Piazza Pinokkio

TOSCANE - ITALIE
  • Partingoli - Toscane - Italie
  • Piazza Pinokkio – Toscane
  • Partingoli – Toscane – Italie
  • Partingoli – Toscane – Italie
  • Terras Partingoli – Toscane – Italie
  • Piazza Pinokkio – Toscane
  • Piazza Pinokkio – Toscane
  • Partingoli – appartement Orcio – Toscane

Piazza Pinokkio

Een aantal jaren geleden besloot de Nederlandse familie Bak naar Italië te emigreren om het mooiste plekje te creëren voor gezinnen met kinderen in Toscane. En dat is zeker gelukt! Het hele complex is gericht op families met kinderen van 0 tot 11 jaar. En het is zo populair dat je vroeg moet boeken want de 7 kindvriendelijke vakantiehuizen zitten zo vol, vooral in het hoogseizoen.

ACCOMMODATIE Piazza Pinokkio
BESTEMMING Toscane – Italië
PLUSPUNTEN Sfeervol – ruime huisjes – Nederlandse eigenaar – veel extra`s voor kinderen
KAMERTYPES 7 sfeervolle huisjes voor maximaal 6 personen

Faciliteiten Piazza Pinokkio

Op Piazza Pinokkio vind je een fijn zwembad en verschillende speeltoestellen. Hier ben je altijd verzekerd van leeftijdsgenootjes voor de kinderen. Om een zo compleet mogelijke vakantie te organiseren is bij de huursom ook inbegrepen: toeristenbelasting, de eindschoonmaak, bedlinnen, keukenlinnen en 2 handdoeken per persoon en 2 ligbedden bij het zwembad. Je kunt er kiezen voor een all-in vakantie waarbij er 3 maaltijden zijn inbegrepen inclusief water, wijn en limonade. Ook krijg je dan een ontbijtmand op zondagochtend.

Ligging Piazza Pinokkio

Vanaf Piazza Pinokkio ben je met de auto in 10 minuten bij de halte van de tram die je in het centrum van Florence afzet. Dat scheelt je een hoop parkeerstress! De andere grote Italiaanse steden zoals Lucca, Pisa, San Gimignano en Siena zijn binnen een uur met de auto te bereiken. Het complex zelf ligt op een heuvel te midden van prachtige wijngaarden.

Om de meest voordelige prijs voor je te berekenen kun je ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Piazza Pinokkio”

Of

Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

Zoek een reis

Vind jouw droomreis!