Hotel Club Portinatx 4*

PORTINATX - IBIZA
Categorie:
  • Hotel Club Portinatx
  • Hotel Club Portinatx kamer
  • Hotel Club Portinatx uitzicht
  • Hotel Club Portinatx zwembad
  • Hotel Club Portinatx jacuzzi

Hotel Club Portinatx

Hotel Club Portinatx is een prachtig complex in het noorden van Ibiza. Hier kan ieder gezinslid zich vermaken tijdens de sportactiviteiten, aan het zwembad of in de minidisco. Ondanks dat het niet een typische kleinschalige ReisgraagKids accommodatie is, vind ik dit wel een mooie plek op Ibiza.

Het plaatsje Portinatx

In Portinatx vind je diverse restaurants, bars en cafés. In de baai van Portinatx vind je kristalhelder water met drie populaire stranden. S’Arenal Gran, S’Arenal Petit en Playa Porto. Het grootste strand, S’Arenal Gran ligt centraal in Portinatx. S’Arenal Petit is wat kleiner en daardoor wat vriendelijker. Dit strand ligt net ten westen van S’Arenal Gran, aan de andere kant van de rotsen. Helemaal aan de oostkant van de plaats ligt het kleine strand Playa Porto dat omgeven wordt door rotsachtige heuvels met pijnbomen. Hier kun je echt genieten van de prachtige omgeving. Het water rondom Portinatx is ondiep en daardoor erg geschikt voor een vakantie met kinderen.

ACCOMMODATIE Hotel Club Portinatx 4*
BESTEMMING Portinatx – Ibiza – Spanje
PLUSPUNTEN Kinderzwembad, miniclub, speeltuin
KAMERTYPES 4-persoonskamers

Activiteiten Hotel Club Portinatx

Buiten de vele sportactiviteiten (van voetbal tot windsurfen) en de goede all inclusive formule is er ook een gezellig animatieteam. Voor de kinderen is er een miniclub met minidisco. En tegen betaling kun je een kinderoppas inhuren.

All inclusive formule bij Hotel Club Portinatx

Je kunt in Hotel Club Portinatx  op basis van all inclusive verblijven. Inbegrepen is dan: ontbijt, lunch, snacks en buffetdiner. Ook koffie en thee, frisdranken, bier en lokale alcoholische drankjes (10:00-00:00 uur) horen hierbij. Bij deze accommodatie staat sport en ontspanning centraal. Zo kun je naar de tennisbaan en zijn tennisrackets en -ballen inbegrepen. Ook volleybal, voetbal, basketbal, aerobics, kano, windsurfen, tafeltennis, darts, jeu de boules en boogschieten kun je hier beoefenen.

Om de meest voordelige prijs voor je te berekenen kun je ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto voor je regelen als je dat wilt.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Hotel Club Portinatx 4*”

Of

Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

Zoek een reis

Vind jouw droomreis!