Dolphin Suites 3*

MAMBO BEACH - CURACAO
  • Dolphin Suites
  • Strand overkant Dolphin Suites
  • Dolphin Suites zwembad
  • Dolphin Suites kamer

Dolphin Suites

Zoek je een kleinschalig, boutiquehotel op het tropische Curaçao? Dan zit je bij Dolphin Suites goed! Deze accommodatie richt zich – als enige hotel op Curaçao – ook op families die Dolfijntherapie volgen bij het wereldberoemde Curaçao Dolphin Therapy & Research Center. Daarnaast is het hele complex rolstoelvriendelijk. De medewerkers hier regelen met plezier rolstoeltransport, verpleging of kinderopvang, de huur van medische apparatuur en hulpmiddelen. Ook zijn er gratis strandtoegankelijke rolstoelen beschikbaar. Alle kamers hebben een aangepaste badkamer, behalve het 4-kamerappartement.  Extra fijn: bij een verblijf in deze accommodatie mag je onbeperkt naar het Curaçao Sea Aquarium!

ACCOMMODATIE Dolphin Suites 3*
BESTEMMING Mambo Beach – Curaçao
PLUSPUNTEN Kleinschalig, rolstoelvriendelijk, rustig
KAMERTYPES hotelkamers, 3- en 4-kamerappartement voor max. 6 personen

Faciliteiten

Je kunt hier verblijven op basis van logies, logies/ontbijt, halfpension of volpension. Als je hier kiest voor logies en ontbijt, dan eet je ’s ochtends bij Hemmingway’s aan het strand. Bij half- of volpension lunch en/of dineer je bij Piazza, Chill, Nemo of Hemmingway. Alle restaurants liggen op het LionsDive Beach Resort. De gratis shuttle van Dolphin Suites brengt je van maandag t/m zaterdag rond 09:30 uur naar supermarkt Vreugdenhil.

Activiteiten

Bij dit rustige resort houden ze van gezelligheid. Daarom organiseren ze wekelijks een filmavond en voor de kinderen een knutselmiddag. Ook mag je gratis gebruik maken van de barbecue. Gasten van Dolphin Suites hebben onbeperkt gratis toegang tot het Curaçao Sea Aquarium en het strand. De ligbedden zijn gratis bij Madero Ocean Club. Liever op een ander deel van Mambo Beach? Dan betaal je ter plaatse voor je ligbed

Impressie Dolphin Suites

Ligging

Mambo Beach ligt tegenover deze accommodatie, hier kun je gratis gebruik maken van het strand. Voor de ligbedjes moet je wel betalen, behalve bij Madero Ocean Club. Het centrum van Willemstad ligt op 6 km afstand en de luchthaven op 16 km.

Acoya Curaçao Resort

Om de meest voordelige prijs voor je te berekenen kun je ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Dolphin Suites 3*”

Of

Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

Zoek een reis

Vind jouw droomreis!