Club Med Marrakech la Palmeraie 4*

MARRAKECH - MAROKKO
Categorie:
  • Club Med Marrakech La Palmeraie
  • Club Med La Palmeraie Marrakech
  • Tennisbaan Club Med La Palmeraie
  • Spa Club Med La Palmeraie
  • Club Med Marrakech La Palmeraie

Club Med Marrakech la Palmeraie

Club Med Marrakech la Palmeraie: het is slechts 4,5 uur vliegen maar je komt in een compleet andere wereld terecht. Een wereld van kleur- en geurexplosies, drukte en een eeuwenoude cultuur. Marrakech is een bijzondere stad met enorm veel bezienswaardigheden. Het is in de zomervakantie wellicht wat te heet maar vooral in de mei- en herfstvakantie is het er goed toeven. En kun je buiten de vakanties reizen dan is Marrakech het hele jaar aan te raden (behalve in juli en augustus). Je kunt in een typische riad verblijven in de stad of kiezen voor luxe en all inclusive. Wij hebben het zelf gecombineerd; eerst 3 nachten in een riad en daarna 4 nachten Club Med. Zo krijg je het beste van twee werelden zullen we maar zeggen.

ACCOMMODATIE Club Med Marrakech la Palmeraie  4Ψ
BESTEMMING Marrakech – Marokko
PLUSPUNTEN Luxe – All inclusive – Veel activiteiten
KAMERTYPES Club – Deluxe – Suite Zone 5T

Activiteiten Club Med Marrakech

Tijdens een verblijf op een park van Club Med hoef je je echt niet te vervelen! Vrijwel alle sporten zijn inbegrepen. Je kunt er o.a. tennissen, fitnessen, fietsen en leren boogschieten maar ook een leuke buitenrit maken te paard (dat laatste is wel tegen betaling). Uniek op dit park is de vliegende Trapeze Academie waarbij je leert voor circusartiest. Wil je even helemaal ontspannen na een dagje actief te zijn geweest, dan kan je je laten verwennen in de Spa (Cinq Mondes). Op alle parken van Club Med geniet je van de all inclusive formule met het grote voordeel dat het eten hier echt goed is en geen ‘vreetschuur’ zoals in sommige hotels.

Kinderclubs op Club Med la Palmeraie

Je vindt op dit park de Petit Club Med: kidsclub voor kinderen van 2 en 3 jaar (wel met toeslag), Mini Club Med (4 t/m 10 jaar) en Junior Club Med (11 t/m 17 jaar). De kidsclubs hebben een eigen gebouw en zwembad waar de kinderen de hele dag vermaakt kunnen worden.

Om de meest voordelige prijs voor je te berekenen kun je ons mailen op info@reisgraagkids.nl. Geef dan even aan wanneer je wilt vertrekken, hoe lang je er wilt verblijven en met hoeveel personen. Heb je nog meer wensen of eisen, dan horen wij dat graag zodat we er rekening mee kunnen houden. Uiteraard kunnen we ook een huurauto voor je regelen als je dat wilt.

Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur. Per email kun je ons 24/7 bereiken.

ReisgraagKids
Stationssingel 120e
5371 BB Ravenstein
0486-412199
info@reisgraagkids.nl

Reviews

Er zijn nog geen recensies.

Plaats als eerste een recensie van “Club Med Marrakech la Palmeraie 4*”

Of

Vul het formulier in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

Zoek een reis

Vind jouw droomreis!